Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Set Nature Kids 60x120 cm

Brand Green Future • Cod produs SETNATUREKIDS

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

934 lei

Reducere 15%
La comandă Primești produsul în 19 - 20 zile (detalii)

Amenajarea pătuțului pentru copilul tău poate deveni o adevărată provocare. Pachetul complet pe care ți-l punem la dispoziție include toate produsele implicate în acest proces. Materialul reprezentativ pentru acest pachet este bambusul, un material care are proprietăți benefice, deoarece este singura fibră 100% naturală și antialergică, absoarbe cu pănă la 40% umiditatea excesivă,  nu reține și nu dezvoltă mucegaiuri.
Acest pachet complet este compus din cele mai potrivite produse special realizate pentru a-i asigura copilului tău sănătatea și confortul esențiale pentru o creștere corespunzătoare.

Perna Kids Bambus

Perna KIDS este realizată special pentru micuțul dumneavoastră, este plată și subțire, pentru a evita deformări ale coloanei și pentru a preveni sufocarea. Umplutura și țesătura sunt realizate din bambus 100%, singurul material antialergic natural. Aceasta oferă o ventilație foarte bună pentru un somn sănătos și confortabil. Fabricat în România.

Pilota Kids Bambus

Pilota Nature Kids reprezintă alegerea ideală. Este perfectă pentru orice anotimp, fibra de bambus păstrând căldura pe timpul iernii și răcoarea în perioadele toride ale anului. Proprietățile antimicrobiene și antialergice naturale au o deosebită grijă față de pielea sensibilă a copiilor. Umplutura și țesătura pilotei sunt realizate din 100% bambus. Fabricat în România.

Protecție de saltea Bambus

Protecția de saltea Nature KIDS protejează salteaua de micile accidente specifice vârstei și oferă copilului confortul pe care îl merită. Umplutura și țesătura din fibre de bambus 100% asigură un confort termic excelent și menține copilul tot timpul uscat fără neplăcerile iritaților provocate de umiditate excesivă. Protecția este prevăzută cu sistem de prindere cu elastic pe toate cela 4 colțuri. Fabricat în România.

Protecție saltea impermeabilă Kids

Igiena locului de odihnă a fost principalul obiectiv pe care l-am urmărit atunci când am creat acest produs. L-am gândit în asa fel încat salteaua pe care copilul dumneavoastră doarme să fie perfect protejată atunci când micile accidente se pot produce. Astfel, proprietatea de impermeabilitate a protecției păstrează salteaua uscată și curată, fiind usor de schimbat. Senzația de prospețime poate deveni de acum un element permanent în viața copiilor. Protecția este prevăzută cu sistem de prindere cu elastic pe toate cela 4 colțuri. Fabricat în România.

Saltea Kids Bambus

Salteaua KIDS a fost creată special pentru a pune un zâmbet pe fața copilului tău în fiecare dimineață. Cu o structură complexă din poliuretan, aceasta este ortopedică și anatomică. Baza din spumă superelastică menține coloana într-o poziție corectă, iar stratul de latex din fața superioară ia forma corpului pentru diminuarea presiunii în punctele de sprijin și relaxarea mușchilor. Husa cu fibre de bambus este realizată din țesătură volumetrică pentru o permeabilitate sporită. În plus, matlaseul cu vată din fibre de bambus oferă o ventilație perfectă pentru un climat optim somnului copilului tau. Fabricat în România.