Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteContactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Saltea Performance 5 90x200 - Fibră Siliconică

Brand Green Future • Cod produs 5945878001665

Mărimi disponibile

În această perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnote. Plătește online, cu cardul - este sigur și eficient.

❤ Gândește-te la tine, la cei dragi și la toți cei care sunt implicați în procesul de livrare a coletului tău.

1199 lei

Stoc limitat Primești produsul în 3 - 4 zile (detalii)

Cu o structură complexă de poliuretan și material de acoperire de calitate, salteaua Performance 5 90x200 - Fibră Siliconică este o alegere excelentă când vine vorba de un somn bun. Ortopedică și anatomică, oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului și relaxează mușchii. Această saltea are în componenţa sa cinci cm de spumă Memory. Fabricat în România.

Salteaua Performance îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală menită să faciliteze relaxarea încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sănătoasă. Al treilea rol pe care această saltea îl îndeplineste este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structură saltea:

Salteaua Performance este realizată din trei parti:

  • 5 cm de poliuretan Green Therm Memory HD.
  • 3 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
  • 13 cm de Poliuretan elastic

Husa saltelei este realizată din tricot poliester superior și matlaseu din vată sintetică.
Grosime saltelei este de 22 cm.

Recomandări de utilizare:

  • Salteaua trebuie utilizata pe  o ramă de lemn, a carei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somiera tapitata cu structura de arcuri aerisita. 
  • Este indicat sa utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
  •  Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac)  și uscarea cu fierul.
  • Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manuala cu apa rece.
Dimensiuni 90x200 cm
Înălțime 22.00 cm
Greutate 13.00 kg
Dimensiune (cm) 90x200
Fermitate Medie
Greutate maxima recomandata/persoana - kg 100
Garantie 4 ani
Proprietati Husa detasabila,Manere