Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteContact 031 333 0330  

Caută produsul preferat
Meniu

Saltea Endurance 180x200

De la Green Future

Stoc epuizat. Anunță-mă când e pe stoc.

Ortopedică și anatomică, salteaua Endurance 180x200 este o saltea economică, o soluție avantajoasă pentru orice buget. Are structură din poliuretan și husă din tricot. Fabricat în România.

Salteaua Endurance îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală menită să faciliteze relaxarea  încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sanatoasă. Al treilea rol pe care aceasta saltea îl indeplinește este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structură saltea:

Salteaua Endurance este realizată din două parți:

  • 4 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
  • 14 cm de Poliuretan elastic

Husa este realizată din tricot poliester și matlaseu din vată sintetică.
Grosime totală: 20 cm

Recomandări de utilizare:

  • Salteaua trebuie utilizata pe  o ramă de lemn, a carei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somiera tapitata cu structura de arcuri aerisita. 
  • Este indicat sa utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
  •  Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac)  și uscarea cu fierul.
  • Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manuala cu apa rece.
Dimensiuni 180x200 cm
Înălțime 20.00 cm
Greutate 24.00 kg
Dimensiune (cm) 180X200
Fermitate Tare
Greutate maxima recomandata/persoana - kg 100
Garantie 4 ani
Proprietati Antialergica
Cod produs 5945878001139