Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteSuntem aici pentru tine Contactează-ne

Caută produsul preferat
Meniu

Coltar extensibil reversibil Oscar Beige, cu lada de depozitare, 247x148x69 cm

Brand Bedora • Cod produs 6511000000018

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

2599 lei

Acest coltar reversibil si extensibil poate fi transformat rapid in patul confortabil si incapator pentru odihna din timpul noptii sau pentru relaxarea din timpul zilei. Extinderea se realizeaza prin tragerea sezutului in fata si rabatarea spatarului, coltarul avand astfel dimensiunile 139x211 cm. Montarea coltarului poate fi realizata cu partea mai lunga in stanga sau dreapta, in functie de spatiul disponibil din incapere si de orientarea dorita.

In variantare stransa, coltarul Oscar are 247 cm lungime cu brate, 211 cm lungime intre brate, 148 cm latime totala, 69 cm inaltime totala, 44 cm inaltime sezut, 60 cm adancime sezut cu pernele pozitionate pe spatar si 70 cm adancime sezut fara perne.

Cele 3 perne incluse asigura confort si suport. Sezutul acestui coltar este prevazut cu spuma si plasa de arcuri sinusoidale, iar structura este realizata pe o rama din lemn, care asigura rezistenta si durabilitate.

Datorita celor doua lazi pentru depozitare prezente sub sezut, coltarul Oscar ajuta la pastrarea si organizarea diferitelor accesorii si articole, contribuind in mod practic la imbunatatirea spatiului ambiental.

Un loc de relaxare, de somn, un loc unde te poti retrage pentru a citi sau locul unde petreci o seara linistita cu cei dragi, acesta este coltarul extensibil Oscar.

Dimensiune coltar:

Lungime: 247 cm

Latime: 148 cm

Inaltime: 69 cm

Suprafata de dormit: 140 x 210 cm

Structura interioara: rama de lemn, spuma poliuretanica, arcuri sinusoidale

Coltarul este reversibil, se poate montat cu insula pe partea dreapta sau pe partea stanga.

Pernele sunt incluse.

Mențiuni
Reversibil

Culoare Bej
Garantie 2 ani
Numar locuri 3
Material tapiterie Textil
Forma Coltar
Tip Extensibila