Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteContact 031 333 0330  

Meniu

Saltea Nature 90x200 - Bambus

De la Green Future

Mărimi disponibile

2399 lei

Livrare: 31.10.2019 - 01.11.2019

Salteaua Nature 90x200 - Bambus este concepută cu fermități diferite pe cele 2 fețe: mai moale pe partea cu spumă Memory și ușor mai fermă pe partea cu Latex. Husa cu țesătură volumetrică cu adaos de fibre de bambus, împreună cu sistemul Free Air 3D și matlaseul din fibră de bambus,  asigură un confort termic pe tot parcursul anului. Structura saltelei a fost proiectată cu poliuretan cu o densitate înaltă pentru o utilizare îndelungată și spumă super elastică, care ajută la menținerea coloanei într-o poziție corectă în timpul somnului. Stratul de memory se mulează pe corp, asigurând o susținere corectă a corpului. Fabricat în România.

Salteaua Nature îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală menită să faciliteze relaxarea  încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sanatoasă. Al treilea rol pe care aceasta saltea îl indeplinește este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structură saltea:

Salteaua Nature este realizată din patru părți pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și confort:

  • 5 cm de poliuretan Inteligent Latex HD
  • 7 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
  • 8 cm de Poliuretan Elastic
  • 3 cm de Poliuretan super elastic, Green Therm Memory HD

Husa este realizată din tricot cu fibră de bambus și un matlaseu din vată de bambus.
Grosimea saltelei este de 25 cm.

Recomandari de utilizare:

  • Salteaua trebuie utilizată pe  o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somieră tapițată cu structură de arcuri aerisită. 
  • Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
  •  Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac)  și uscarea cu fierul.
  • Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manual cu apă rece.
Dimensiuni 90x200 cm
Înălțime 25.00 cm
Greutate 15.00 kg
Dimensiune (cm) 90X200
Fermitate Medie
Greutate maxima recomandata/persoana - kg 150
Garantie 7 ani
Proprietati Bambus,Antialergica,Manere,Dual Confort
Cod produs 5945878000385