Termeni garanție produse

NERESPECTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE DUCE LA PIERDEREA GARANTIEI !

I.  SALTELE ȘI TOPURI PENTRU SALTEA:

I.1. Producătorul GREEN-FUTURE garantează pentru nucleu și formă. Durata garanției depinde de salteaua achiziționată: 

DENUMIRE

DURATĂ GARANȚIE

DURATA MEDIE DE UTILIZARE

Saltea ENDURANCE

4 ani

8 ani

Saltea PERFORMANCE

4 ani

8 ani

Saltea ARGENTO MEMORY HEALTHGUARD

5 ani

10 ani

Saltea LIFE

7 ani

18 ani

Saltea WOOL

7 ani

18 ani

Saltea NATURE

7 ani

18 ani

Saltea FEELING

10 ani

18 ani

Topuri pentru saltea – destinate cresterii confortului saltelei, atat pentru saltele noi cat si pentru saltele utilizate

1,5 ani

6 ani

I.2. Producătorul GREEN-FUTURE garantează pentru husa exterioară a saltelei pe o perioadă de 1,5 ani.

În condițiile achiziționării protecției speciale pentru saltea sau top (din aceleasi textile cu cel al saltelei sau al topului), garanția pentru husa exterioară se extinde la 4 ani.

CONDIȚII DE UTILIZARE

 1. Salteaua trebuie utilizată pe o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somieră tapițată cu structura de arcuri aerisită. 
 2. Topurile pentru saltele se utilizează doar pe saltele sau alte structuri elastic din burete sau pe baza de arcuri, acestea având rol de sporire a confortului .
 3. Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
 4. Schimbați poziția topului saltelei lunar în primele 6 luni (de la cap - la picioare).
 5. Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE.
 6. Nu recomandăm curățarea umedă (în cazul petelor se pot curăța cu apă rece și detergent și cu soluții de curățare profesionale pentru lână și bumbac)  și uscarea cu fierul.
 7. Pentru a prelungi durata de viață a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manuală cu apă rece.

Materialele prezentate pe site-ul www.green-future.ro  sunt pentru scop informativ și educațional și nu sunt destinate să înlocuiască examenele medicale. 

II. PILOTE

GREEN-FUTURE garantează pentru calitatea și confortul pilotelor  produse ,precum și a materialelor din care sunt realizate. Durata garanției depinde de tipul de pilotă achiziționată: 

DENUMIRE

DURATĂ GARANȚIE

DURATA MEDIE DE UTILIZARE

Pilota ENDURANCE

1 ani

5 ani

Pilota PERFORMANCE

1 ani

5 ani

Pilota  LIFE

2 ani

5 ani

Pilota  WOOL

2 ani

5 ani

Pilota  NATURE

2 ani

5 ani

Pilota  FEELING - pana si puf

2 ani

7 ani

Pilota  FEELING - puf 100%

4 ani

8 ani

Pilota  FEELING - puf 100% - 800 Filling Power

10 ani

25 ani

CONDIȚII DE UTILIZARE

 1. Pilota  trebuie utilizată întotdeauna cu lenjerie (acoperită cu husa), aceasta avândrol de protecție și de reducere a numărului de spălări. 
 2. Acest produs se utilizează în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii , baterea și scuturarea pilotei și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
 3. Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
 4. Recomandăm curățarea conform informatiilor de pe eticheta atașată, evitați călcarea si uscarea cu fierul de călcat.
 5. Pentru a prelungi durata de viață a pilotei, vă recomandăm achiziționarea lenjeriilor GREEN-FUTURE.Ușor de întreținut, cu un design modern,permit spălarea în mașina de spălat la temperaturi  de 30 grade.

Materialele prezentate pe site-ul www.green-future.ro  sunt pentru scop informativ și educațional și nu sunt destinate să înlocuiască examenele medicale. 

III. PERNE

GREEN-FUTURE garantează pentru calitatea si confortul pernelor  produse, precum si a materialelor din care sunt realizate. Durata garanției depinde de tipul de pernă achiziționată: 

DENUMIRE

DURATĂ GARANȚIE

DURATA MEDIE DE UTILIZARE

Perna ENDURANCE

6 luni

3 ani

Perna PERFORMANCE

1 ani

5 ani

Perna  LIFE

1 ani

5 ani

Perna  WOOL

1 ani

5 ani

Perna  NATURE

1 ani

5 ani

Perna  FEELING - pana si puf

2 ani

7 ani

Perna  FEELING - puf 100%

3 ani

8 ani

Perna Memory

2 ani

25 ani

Perna Latex

 

 

CONDIȚII DE UTILIZARE

 1. Perna  trebuie utilizata intotdeauna cu lenjerie(acoperită cu husa), aceasta având rol de protecție . 
 2. Acest produs se utilizeaza in spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii , baterea și scuturarea pernei și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
 3. Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
 4. Recomandăm curățarea conform informatiilor de pe eticheta atașata, evitati calcarea și uscarea  cu fierul de călcat.
 5. Pentru a prelungi durata de viață a pilotei, vă recomandăm achiziționarea lenjeriilor  GREEN-FUTURE. Ușor  de întreținut, cu un design modern,permit spălarea în mașina de spălat la temperaturi  de 30 grade.

Materialele prezentate pe site-ul www.green-future.ro  sunt pentru scop informativ și educational și nu sunt destinate să înlocuiască examenele medicale. 

CONDIȚII DE GARANȚIE

 1. Drepturile consumatorului sunt conform prevederilor OG 21/1992, republicată cu modificări și completări ulterioare LG 449/2003.
 2. În cazul solicitărilor de reparațiI în garanție, cumpărătorul este obligat să prezinte certificatul de garanție și factura de cumpărare a produsului
 3. Pentru a fi valabil, certificatul de garanție trebuie păstrat în forma în care a fost primit, fără alte modificări ulterioare. Perioada de garanție acordată pentru produsele menționate pe factura de cumpărare, decurge de la data cumpărării.
 4. Garanția se acordă numai pentru produsele care prezintă defecțiuni sau probleme datorate fabricației.
 5. Durata termenului de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data la care consumatorul a declarat defecțiunea și până la înapoierea produsului reparat.
 6. În cadrul termenului de garanție vânzătorul asigură transportul produselor defecte cu o greutate brută mai mare de 10 kg.
 7. După expirarea perioadei de garanție sau în cazul în care produsul nu face obiectul garanției, vânzătorul asigură reparația contra cost sau achiziționarea altei huse (în cazul în care este deteriorată),in timpul și la prețul stabilit de vânzător.
 8. Termenul de reparație sau de achiziționare a husei este de 30 zile lucrătoare după constatarea defecțiunii sau după ce produsul a fost adus la service. Clienții vor fi anunțați în cazul în care repararea produselor sau achiziționarea huselor  depășește data stabilită.
 9. Vânzătorul va constata defecțiunea în 10 zile lucrătoare, după ce a fost anunțat de către client.
 10. În cazuri incluse în garanție se asigură remedierea gratuită a defectelor apărute și reclamate de cumpărător pentru produsul respectiv.
 11. Clientul este obligat să verifice dacă în momentul cumparării a primit instrucțiunile de folosire și curățare.

GARANTIA PRODUSELOR GREEN-FUTURE

Producătorul GREEN-FUTURE garantează că produsele sale sunt conforme pentru scopul de utlizare a acestora, dacă se vor respecta instrucțiunile de utilizare a fiecărui produs în parte, inscrise pe etichetele atasate pe produs.

 1. Green Future  garantează că în perioada de garanție va elimina pe cheltuiala sa, orice defecțiune a produsului. Dacăvanzatorul nu poate remedia defectele produsului, el va înlocui respectivul produs în 15 zile calendarisitice,de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Garanția se aplică de la primirea produsului.
 2. În acest caz, transportul este platit de producător, iar obligația cumpărătorului este de a proteja produsul în mod corespunzător și de a pregătii produsul pentru transport.
 3. Reclamația trebuie adresată în scris la adresa:office@green-future.ro și telefonic la nr. 0731055934

PIERDEREA GARANȚIEI

Garanția se pierde la îndeplinirea oricăreia din condițiile de mai jos:

 1. Neprezentarea, la solicitarea reparației, a facturii originale însoțită de chitanță și a certificatului de garanție a produsului.
 2. În cazul nerespectării instrucțiunilor de folosire și curățare.
 3. Încredințarea produsului, spre a fi reparat, catre alte persoare/firme neautorizate.
 4. Defectele/deteriorările apărute în timpul transportului sau montajului, în cazul în care acestea sunt efectuate de către cumpărător, nu fac obiectul garanției.
 5. Nu se asigură garanție produselor care au fost acceptate la cumpărare, deși prezentau defecțiuni. Acceptarea se probează cu dosarul de livrare semnat de către client în momentul intrării în posesia produsului.
 6. Montabilitatea de acordare a garanției se face respectându-se ordinea: I. reparare; II. Schimbare piese defecte; III. Restituire contravaloare produs.

GARANȚIA NU ACOPERĂ:

 1. Acțiuniile necorespunzătoare ale cumpărătorului
 2. Formularea reclamației fără prezentarea  documentelor integrale de achiziție dupa cum urmeaza: BON FISCAL sau Factura, CERTIFICATUL DE GARANTIE cu FISA DE REPARATII IN GARANTIE.
 3. Adâncituri în corpul saltelei mai mici de 3 cm.
 4. Deteriorări ale saltelei ca urmare a utilizării unui suport-cadrusau a unei somiere necorespunzătoare şi a unei exploatări necorespunzătoare.
 5. Preferinţe pentru confort, flexibilitate şi duritate.
 6. Pete de murdărie sau ardere.
 7. Uzura textilă şi a ţesăturilor.
 8. Mânerele saltelei.
 9. Aeratoarele laterale.
 10. Prezenţa unui miros rezidual în urma procesului de producţie (mirosul dispare după aerisire).
 11. Apariţia mucegaiului din cauza umidității ridicate în încăpere sau a utilizării unor dispozitive care emit umiditate, precum si apartia mucegaiului dupa mai mult de 3 luni de la data cumpararii.
 12. O saltea despachetată care are dimensiuni sau model greşite din cauza clientului nu poate fi înlocuită.
 13. Nu se vor asuma responsabilități legate de starea fizică și de sănătate a utilizatorului. Modificările naturale în gradul de duritate și timpul de refacere, ca urmare unei exploatări îndelungate, în cazul materialelor latex, spuma poliuretanica si spuma cu memorie.
 14. Modificările nu afectează calitatea saltelei și funcționalitatea acesteia.
 15. Nerespectarea instrucțiunilor de exploatare și întreținere a saltelei descrise în certificatul de garanție.

Uzura naturală a produselor destinate somnului

Produsele comercializate sunt supuse în timp unui proces normal de uzură, care se poate manifesta prin:

 1. o ușoară tasare în zona capului sau corpului și/sau
 2. o ușoara aglomerare a umpluturii și/sau
 3. ieșirea câtorva fire de umplutură, în zonele unde sunt aplicate cusături, mai ales în urma procesului de spălare repetată și/sau
 4. modificări în gradul de duritate și timpul de refacere, ca urmare a unei exploatări îndelungate, în cazul materialelor latex, spumă poliuretanică și spumă cu memorie și/sau
 5. deteriorarea aței folosite la cusături și/sau
 6. decolorarea fețelor/huselor anumitor produse din cauza procesului de transpirație și a spălării repetate și/sau
 7. tendința de scămoșare din cauza frecării a fețelor/huselor anumitor produse.

Aceasta descriere este în conformitate cu experiența industriei textile în materie de produse destinate somnului, reflectă testele noastre efectuate asupra produselor și reglementările românești și europene în domeniu.

Important

Acest proces de uzură naturală, datorată utilizării, nu afecteaza utilitatea finală a produsului și nu poate fi considerat lipsă de conformitate/viciu de fabricație a produsului, conform art. 16 si 18 din Legea nr. 449/2003, republicată 2008, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Newsletter subscribe
Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și veți primi cele mai bune oferte direct în emailul dumneavoastră.