Producător de saltele, protecții saltea, perne, piloteContact 031 333 0330  

Meniu

Saltea Silver Active 180x200

De la Green Future

1604.99 lei

Livrare: 14.10.2019 - 15.10.2019

Concepută pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sănătos, salteaua SILVER ACTIVE 180x200 are o structură complexă de poliuretan și materiale de acoperire de calitate superioară.

Ortopedică și anatomică, Salteaua SILVER ACTIVE 180x200 oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului și relaxează mușchii. Are fermități diferite pe cele 2 fețe: mai moale pe partea cu 3 cm spumă Memory și mai fermă pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegeți să dormiți, cele 2 straturi din spumă poliuretanică de înaltă densitate, Memory și Latex, ajută la eliminarea punctelor de presiune în timpul somnului (umeri, șezut, picioare) și la relaxarea mușchilor în timpul somnului.

Salteaua SILVER ACTIVE are husa din tricot cu fir de argintat, cu tratament antimicrobian și antiacarieni și este matlasată cu vată de 400 gr/mp care împreună cu țesătura 3D de pe laterală ajută la păstrarea unui mediu uscat și sănătos pe parcursul somnului.

Salteaua SILVER ACTIVE îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală, menită să faciliteze relaxarea încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a vă relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sănătoasă. Al treilea rol pe care această saltea îl îndeplinește este cel ergonomic, rol menit să vă asigure un confort sporit în timpul somnului.

Structura saltelei SILVER ACTIVE

  • 3 cm poliuretan Green Therm Memory HD
  • 14 cm poliuretan elastic
  • 3 cm poliuretan Intelligent Latex HD

Înălțimea saltelei: 23 cm (+/-1 cm)

Mod de ambalare: vidata/roluita

Pentru produsele infasurate in rulou, recomandam deschiderea/derularea imediat dupa achizitionare.

Recomandări de utilizare:

  • Salteaua trebuie utilizată pe  o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somieră tapițată cu structură de arcuri aerisită. 
  • Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
  •  Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac)  și uscarea cu fierul.
  • Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manual cu apă rece.
Dimensiuni 180x200 cm
Înălțime 21.00 cm
Greutate 25.00 kg
Dimensiune (cm) 180x200
Fermitate Medie
Greutate maxima recomandata - kg 120
Garantie 5 ani
Proprietati Antialergica,Dual Confort
Cod produs 5945878000293