Saltea Dream 90x200 - Aloe Vera - Outlet

Ține alergiile departe

Disponibilitate: Stoc terminat

Anunță-mă când scade prețul

960,00 LEI

672,00 LEI

Consultanță: 031 418 0638

 • Green Future - beneficii 99
 • Green Future - beneficii 106
 • Green Future - beneficii 139
 • Green Future - beneficii 97
Certificare ISOROM Certificare Oeko-Tex 100

SALDREALOE90200OUT

30% reducere
 • Detalii

  Mereu căutăm acele lucruri menite să ne mulțumească din toate punctele de vedere. În materie de produse destinate somnului, Salteaua Dream - Aloe Vera 90x200 este realizată special pentu a vă îndeplini toate cerințele pe care le aveți de la un astfel produs.

  Această saltea are două suprafețe utilizabile în funcție de tipul cerinței. Prima suprafață are o duritate medie spre fermă și oferă beneficii ortopedice, menținând coloana într-o poziție corectă și naturală pentru a facilita relaxarea încheieturilor. Cea de a doua suprafață este profilată, anatomică și ergonomică, pentru a susține fiecare punct al corpului în momentul somnului.
  Structura acestei saltele este realizată din 2 cm de spumă memory, un material cu o structură celulară elastică ce se adaptează la forma corpului, 18 cm spumă poliuretană regăsită sub forma unui burete respirabil și indeformabil și 3 cm de burete supraelastic profilat.

  Husa detașabilă aduce beneficii esențiale din punct de vedere al confortului oferit pielii. Această husă este realizată din 60% bumbac, o țesătură naturală, hipoalergenică ce permite o bună circulație a aerului pentru corp și 40% poliester, o fibră sintetică tratată cu aloe vera care conține peste 160 de compuși biologici ce susțin vindecarea si prevenirea posibilelor alergii apărute la nivelul pielii.

  Înălțimea acestei saltele este de 24 cm și are o durată de utilizare de 10 ani.

  Recomandări de utilizare:

  • Salteaua trebuie utilizată pe  o ramă de lemn, a cărei parte inferioară să permită aerisirea saltelei (să existe spațiu între scândurile care compun partea inferioară a ramei).Sau pe o somieră tapițată cu structură de arcuri aerisită. 
  • Este indicat să utilizați acest produs în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse. 
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE. 
  •  Nu recomandăm curățarea umedă ( in cazul petelor se pot curata cu apa rece si detergent si cu solutii de curatare profesionale pentru lana si bumbac)  și uscarea cu fierul.
  • Pentru a prelungi durata de viața a saltelei, vă recomandăm achiziționarea protecției speciale GREEN-FUTURE. Protecția specială poate fi ușor întreținută, permițând spălarea în mașina de spălat sau manual cu apă rece.
 • Produse similare
 • Părerile clienților

  Scrie un review (pentru Saltea Dream 90x200 - Aloe Vera - Outlet)

  Ce notă ai acorda acestui produs?

Newsletter subscribe
Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru și veți primi cele mai bune oferte direct în emailul dumneavoastră.